בס"ד
שלום לכולם!!
אני כבר יומיים עובר על הפורום ורואה מצד אחד הרבה אמת, המון רצון של חברי הפורום להיות אנשים טובים, אנשים של צדק חברתי וגם אנשים שקשובים מאוד לעצמם ולא משקרים חלילה או מסתירים את אשר בתוכם.
מצד שני, יש כאן לא מעט טיוח, הוא נגרם לפעמים מחוסר מודעות, לפעמים מתוך חולשה לפעמים מתוך חוסר תשומת לב.
זה הדבר הראשון שאני כותב כאן וכבר אני מרגיש ממש חלק ממכם, מרגיש הזדהות מלאה לבעיות שלי, לנטיות שלי ולמבנה הנפשי איתו נוצרתי.
האהבה העזה לילדים, תחושת השמחה בהצלחתם, הצורך לעודד ולהאיר להם פנים, כל זה חלק בלתי נפרד ממני, אבל יש עוד משהו קטן, משהו שאף פעם לא סיפרתי לאיש, המשהו הזה מלווה אותי כל החיים וגרם לי ללא מעט עוגמת נפש ומצבי דיכאון, אבל אני מודה לבורא עולם שעכשיו אני חי חיים מאושרים, מצאתי את הפתרון האמיתי, פתרון כזה שיצק כ"כ הרבה תוכן לחיי, הפך את כוח האהבה הזה לילדים קטנים רק כמנוף לאושר וסיפוק ענקי!!
בעבר היו לי בעיות רבות, היו תקופות שבהם הרגשתי ממש פושע, ההרהורים הבלתי פוסקים שניתבתי למקומות הרדודים ביותר בנפש ממש יצרו אצלי דחייה עצמית, היו גם מעשית לא שגרתיים ובעייתיים ביני לבין עצמי ואם משהו רוצה שארחיב יותר אפשר להתכתב איתי במייל...[פשוט זה לא בדיוק הנושא]
פעמים רבות עמדתי מול עצמי וחשבתי- האם לזה נועדתי? האם זהו ענייני בעולם? תחושת ריקנות גדולה ותיעוב נוראי.
תמיד אהבתי ילדים ואהבתי את הפגישה איתם, את החיוך ורוחב הלב שמתלווה לכך, אבל ברגע שנכנס לתוך זה המשיכה המינית תמיד הבנתי שזה לא שייך, אבל לא תמיד הצלחתי להתגבר בלשון המעטה!!
יש המון מה לספר בעניין אבל אין כאן המקום להאריך וגם יש לי חשש מסויים מחשיפת יותר מדי פרטים...
תמיד הרגשתי טוב מאוד מצד אחד אבל נוראי מצד שני, הדרכתי בתנועת נוער ותמיד היתה בי התחושה שעם כל הרצון לקדם את החניכים למקומות יפים ואידאליים, אולי מסתתר כאן מניע חשוך ומרושע...
לא אאריך בדברים איך בדיוק הכל התגלגל, אבל ברוך ה', הקב"ה גלגל אותי לישיבה ציונית טובה, שם פגשתי את התורה ואת ריבונו של עולם בצדדים הכי יפים שרק אפשר לתאר, זה היה ממש אור גדול ששטף אותי, האמת במלואה אשר טופחת בנעימות על פני, עונג וטהרה, קדושה וזיו עליון [סליחה על הניסוח הגבוה, אבל אני מרגיש שא"א לכתוב דברים כאלו בפשטות...] תחושה כזאת שהגעתי אל המקום הנכון, בהתחלה לא הבנתי בכלל איך זה משפיע עלי בתחום הזה, אבל במשך הזמן פתאום הרגשתי איך כל אהבת האדם שבי מנותבת לצדדים הכי נכונים, ככל שהעמקתי בקדושה באמונה ובאהבת ה', תחושת הריקנות והתיעוב רק פחתו, המפגש שלי עם ילדים נעשה יותר ויותר נורמאלי, אהבתי לילדים נהייתה כ"כ תמימה ויפה, בעלת רצון עז להתפתחותם ואושרם וללא כל מחשבה פסולה, [כן גם המחשבה המינית עצמה היא פסולה! גם הדמיון הרדוד עצמו אינו במקום! חשבו איך הילד היה מרגיש אם כך מרגישים כלפיו? אם היה יודע איזה מחשבות נוראיות עוברות בראש של האדם הנחמד הגדול הזה שמדבר איתו בפתיחות? מה ההורים שלו היו מרגישים?].
כשהייתי בתוך הבוץ הזה לא מספיק שמתי לב לדברים, אבל היום ברור לי- כל קשר עם ילדים שאין לו מטרה טובה ומוגדרת באמת, הוא מועד לפורענות, חסר הגיון ואפילו מסוכן!!
היום אני מרגיש כ"כ טוב עם עצמי, מלא בביטחון ושמחה, ילדים מתים עלי באיזור המגורים בו אני חי, שואלים שאלות, מתייעצים צוחקים ונהנים. תמיד ידעתי שאני רוצה לעסוק בחינוך, אהבתי את זה והאמנתי בזה, היום אינני חושש לרגע מנקודות משבר בתחום הזה, הקב"ה איתי ואני עם התורה!!
עדיין לא זכיתי להקים משפחה אבל ברור לי שכל הבעיות האלו ממש מאחוריי והם לא מהווים שום מניעה לכך... זה לא בזכותי, זה ה' יתברך שנתן את הכוחות לאורך כל הדרך.
לא באתי לכאן להחזיר אף אחד בתשובה, סיפרתי בקצרה את סיפורי האישי ומי שמרגיש שדברתי כאן דברים של אמת מתוך תוכי ורוצה לנסות להתחבר לאמת הזאת באופן כזה או אחר- יותר ממוזמן ליצור איתי קשר.
צביקה.
t.k777777777@gmail.com